loader image

Σολομός ψητός με μουστάρδα και μέλι

Υλικά
 1 συσκευασία (4*100γρ) σολομού ωμού (Biosmart)
 2 κ.σ. μουστάρδα (Curtice Brothers)
 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
 1 κ.σ. μέλι
 1 κ.σ. Ελαιόλαδο
 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
 Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
1

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός του σολομού, και αναδεύουμε με σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

2

Μαρινάρουμε τον σολομό με την σως και τον μεταφέρουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

3

Αφήνουμε να ψηθεί στον φούρνο στους 200C για περίπου 10 λεπτά.

Σερβίρουμε ζεστό με πράσινη σαλάτα.

Ingredients

Υλικά
 1 συσκευασία (4*100γρ) σολομού ωμού (Biosmart)
 2 κ.σ. μουστάρδα (Curtice Brothers)
 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
 1 κ.σ. μέλι
 1 κ.σ. Ελαιόλαδο
 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
 Αλάτι & πιπέρι

Directions

Εκτέλεση
1

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός του σολομού, και αναδεύουμε με σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

2

Μαρινάρουμε τον σολομό με την σως και τον μεταφέρουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

3

Αφήνουμε να ψηθεί στον φούρνο στους 200C για περίπου 10 λεπτά.

Σερβίρουμε ζεστό με πράσινη σαλάτα.
Σολομός ψητός με μουστάρδα και μέλι