loader image

Orzotto δημητριακών

ΟΡΖΟΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
Υλικά:
 1 συσκευασία Fry's Παριζάκι, κομμένο σε κύβους
 Κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 Vegan μαγιονέζα
 Λάδι Canola
 Λάδι τσίλι
 Μαργαρίνη
 Προ-μαγειρεμένο κουάκερ καλαμποκιού και φασόλια με κόκκινες φακές
 Επιπλέον υγρό
 Κολίανδρο
 Αλατοπίπερο
 Μαργαρίνη χωρίς λακτόζη
 Vegan τυρί
 Λάδι λεμονιού
 Φρέσκια μέντα ψιλοκομμένη
Εκτέλεση:
1

Τηγανίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε λίγο λάδι canola και στη συνέχεια προσθέτετε το παριζάκι σε κύβους με λίγο λάδι τσίλι και μαργαρίνη. Τηγανίζετε μέχρι να γίνουν τραγανά. Σε ξεχωριστή κατσαρόλα ζεσταίνετε με λίγο νερό το προ-μαγειρεμένο κουάκερ καλαμποκιού και φασόλια με κόκκινες φακές. Προσθέτετε λίγο κόλιανδρο ψιλοκομμένο και αλατοπίπερο. Στην συνέχεια μια κουταλιά γεμάτη μαργαρίνη και μαγιονέζα και μαγειρεύετε μέχρι να ενωθούν. Προσθέτετε το τυρί και τους μισούς κύβους στο μείγμα και ανακατεύετε. Για να το σερβίρετε, βάζετε σε ένα μπολ και προσθέτετε τους υπόλοιπους κύβους.

2

Χρησιμοποιώντας έναν αποφλοιωτή, ξεφλουδίστε μερικές λωρίδες polony και τηγανίστε σε λάδι canola.

3

Φτιάξτε μια σάλτσα με το μαγιονέζα, το λάδι τσίλι, το λάδι λεμονιού και τη μέντα.

4

Σερβίρετε στο πλάι ως σνακ ή με το orzotto σας.

Ingredients

Υλικά:
 1 συσκευασία Fry's Παριζάκι, κομμένο σε κύβους
 Κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 Vegan μαγιονέζα
 Λάδι Canola
 Λάδι τσίλι
 Μαργαρίνη
 Προ-μαγειρεμένο κουάκερ καλαμποκιού και φασόλια με κόκκινες φακές
 Επιπλέον υγρό
 Κολίανδρο
 Αλατοπίπερο
 Μαργαρίνη χωρίς λακτόζη
 Vegan τυρί
 Λάδι λεμονιού
 Φρέσκια μέντα ψιλοκομμένη

Directions

Εκτέλεση:
1

Τηγανίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε λίγο λάδι canola και στη συνέχεια προσθέτετε το παριζάκι σε κύβους με λίγο λάδι τσίλι και μαργαρίνη. Τηγανίζετε μέχρι να γίνουν τραγανά. Σε ξεχωριστή κατσαρόλα ζεσταίνετε με λίγο νερό το προ-μαγειρεμένο κουάκερ καλαμποκιού και φασόλια με κόκκινες φακές. Προσθέτετε λίγο κόλιανδρο ψιλοκομμένο και αλατοπίπερο. Στην συνέχεια μια κουταλιά γεμάτη μαργαρίνη και μαγιονέζα και μαγειρεύετε μέχρι να ενωθούν. Προσθέτετε το τυρί και τους μισούς κύβους στο μείγμα και ανακατεύετε. Για να το σερβίρετε, βάζετε σε ένα μπολ και προσθέτετε τους υπόλοιπους κύβους.

2

Χρησιμοποιώντας έναν αποφλοιωτή, ξεφλουδίστε μερικές λωρίδες polony και τηγανίστε σε λάδι canola.

3

Φτιάξτε μια σάλτσα με το μαγιονέζα, το λάδι τσίλι, το λάδι λεμονιού και τη μέντα.

4

Σερβίρετε στο πλάι ως σνακ ή με το orzotto σας.

Orzotto δημητριακών