Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί.
Ανακατέψτε το γιαούρτι με το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέστε τη σαντιγί στο μείγμα γιαουρτιού και ανακατέψτε απαλά.
Προσθέστε τα ψιλοκομμένα καρύδια και ανακατέψτε απαλά.
Μοιράστε το μίγμα σε ποτήρια ή μπολάκια και βάλτε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Πριν σερβίρετε, περιχύστε με λίγο μέλι και προσθέστε μερικά καρύδια από πάνω για διακόσμηση.
Ingredients
Directions
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί.
Ανακατέψτε το γιαούρτι με το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέστε τη σαντιγί στο μείγμα γιαουρτιού και ανακατέψτε απαλά.
Προσθέστε τα ψιλοκομμένα καρύδια και ανακατέψτε απαλά.
Μοιράστε το μίγμα σε ποτήρια ή μπολάκια και βάλτε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Πριν σερβίρετε, περιχύστε με λίγο μέλι και προσθέστε μερικά καρύδια από πάνω για διακόσμηση.