
Μαρινάρουμε φιλέτα αγριόγλωσσας με το αλάτι, το πιπέι, την ρίγανη και το ελαιόλαδο.
Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200-220◦C για μισή ώρα περίπου.
Δεν τα αφήνουμε να ξεροψηθούν, για να μην χάσουν τα υγρά τους.
Σερβίρουμε με φρεσκοστυμμένο λεμόνι.
Ingredients
Directions
Μαρινάρουμε φιλέτα αγριόγλωσσας με το αλάτι, το πιπέι, την ρίγανη και το ελαιόλαδο.
Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200-220◦C για μισή ώρα περίπου.
Δεν τα αφήνουμε να ξεροψηθούν, για να μην χάσουν τα υγρά τους.
Σερβίρουμε με φρεσκοστυμμένο λεμόνι.