loader image

Μπιφτέκια βουβαλιού με πατάτες στον φούρνο

Υλικά
 2 συσκευασίες βουβαλίσιο κιμά (Το Χασαπάκι)
 1 συσκευασία μαϊντανός (Bio Inside)
 2 κρεμμύδια τριμμένα
 2 ντομάτες τριμμένες
 8 κ.σ. ελαιόλαδο
 2 κ.σ. ξύδι
 100γρ. φρυγανιά τριμμένη
 Αλάτι & πιπέρι
Για τις πατάτες
 1 συσκευασία πατάτες country (Natural Cool)
 1 κ.σ. μουστάρδα (Curtice Brothers)
 3 κ.σ. ελαιόλαδο
 Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
1

Σε ένα μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί.

2

Πλάθουμε τα μπιφτέκια μας.

3

Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, βάζουμε τις πατάτες με την μαρινάδα τους.

4

Τοποθετούμε και τα μπιφτέκια μας και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στους 180 °C-200 °C.

Σερβίρουμε ζεστά με σως γιαουρτιού και ψιλοκομμένο μαϊντανό ή φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού.

Ingredients

Υλικά
 2 συσκευασίες βουβαλίσιο κιμά (Το Χασαπάκι)
 1 συσκευασία μαϊντανός (Bio Inside)
 2 κρεμμύδια τριμμένα
 2 ντομάτες τριμμένες
 8 κ.σ. ελαιόλαδο
 2 κ.σ. ξύδι
 100γρ. φρυγανιά τριμμένη
 Αλάτι & πιπέρι
Για τις πατάτες
 1 συσκευασία πατάτες country (Natural Cool)
 1 κ.σ. μουστάρδα (Curtice Brothers)
 3 κ.σ. ελαιόλαδο
 Αλάτι & πιπέρι

Directions

Εκτέλεση
1

Σε ένα μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί.

2

Πλάθουμε τα μπιφτέκια μας.

3

Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, βάζουμε τις πατάτες με την μαρινάδα τους.

4

Τοποθετούμε και τα μπιφτέκια μας και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στους 180 °C-200 °C.

Σερβίρουμε ζεστά με σως γιαουρτιού και ψιλοκομμένο μαϊντανό ή φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού.
Μπιφτέκια βουβαλιού με πατάτες στον φούρνο