loader image

Παραγωγοί

Η συνεργασία μας με αξιόπιστους και υπεύθυνους παραγωγούς από ολόκληρο τον κόσμο μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μία ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων διατροφής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια ενδεικτική λίστα των παραγωγών με τους οποίους συνεργαζόμαστε καθώς και να περιηγηθείτε στα προϊόντα που παράγουν.

Μια από τις μεγαλύτερες Γερμανικές Εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των βιολογικών τροφίμων. Κάτω από την καθοδήγηση της Demeter (του καλύτερου πιστοποιητικού οργανισμού παγκοσμίως) καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα ειδών διατροφής: Λαχανικά, Φρούτα-Βατόμουρα, Πίτσες, Θαλασσινά.
Η Οικογένεια Αβραμίδη βρίσκεται στο χώρο του γάλακτος από το 1974. Παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το γάλα συλλέγεται καθημερινά από μικρές οικογενειακές φάρμες που βόσκουν τα ζώα τους στα ορεινά υψίπεδα της Δυτικής Μακεδονίας. Όλοι οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί ακολουθούν πρόγραμμα σίτισης υψηλών προδιαγραφών σε συνεργασία με αναγνωρισμένους ζωοτέχνες. Με αυτή την αλυσίδα διατροφής επιτυγχάνεται υψηλά επίπεδα υγείας στα ζώα και γάλα κορυφαίας ποιότητας.
Από το 1981, η Εταιρεία “Ανδρομιδάς” παράγει χειροποίητα προϊόντα, από Χοιρινά της Λακωνίας.Το βραβευμένο Σύγκλινο που καπνίζεται με ξύλα ελιάς & αρωματίζεται με Κρασί, Δάφνη, & Μπαχάρια & το χωριάτικο Λουκάνικο με θυμάρι και μικρά κομματάκια πορτοκαλιού.
Η G–fish, είναι μία ελληνική εταιρεία με παρουσία άνω των 50 ετών στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας. Χάρη στην εμπειρία και τις γνώσεις της, τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής, καθώς και τις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες η εταιρεία καθίσταται ειδική σε υψηλής ποιότητας γκουρμέ και καπνιστά προϊόντα. Χρησιμοποιούνται βιολογικές τροφές υψηλής διατροφικής αξίας & καπνίζονται τα ψάρια σε χτιστούς φούρνους με την παραδοσιακή μέθοδο καπνίσματος και μόνο με ξύλο οξιάς, χωρίς πρόσθετα ή χημικά, δημιουργώντας προϊόντα με πλούσιο άρωμα και γεμάτη γεύση που λιώνει στο στόμα.
Μια από τις μεγαλύτερες Γερμανικές Εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των βιολογικών τροφίμων. Κάτω από την καθοδήγηση της Demeter (του καλύτερου πιστοποιητικού οργανισμού παγκοσμίως) καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα ειδών διατροφής: Λαχανικά, Φρούτα-Βατόμουρα, Πίτσες, Θαλασσινά.
Βιολογικά αυγά από το κτήμα της οικογένειας Κοκολάκη από το Μύρθια του νομού Ρεθύμνης. Μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διατηρώντας την περιβαλλοντική της συνείδηση, συνδυάζει τους φυσικούς πόρους με την εφαρμογή υψηλού επιπέδου προτύπων στην παραγωγή κηπευτικών προϊόντων και αυγών βιολογικής γεωργίας. Παράγονται προϊόντα με φυσικές ουσίες και διεργασίες, έχοντας ως γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, την υγεία και την καλή διαβίωση των ζώων. Τα αυγά συσκευάζονται στο χέρι, σε φιλικές προς το περιβάλλον χάρτινες συσκευασίες, διατηρώντας την ποιότητα και την φιλοσοφία του κτήματος το οποίο παράγει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Ένα κρητικό προϊόν το οποίο συνδυάζει την παράδοση με την βιολογική καλλιέργεια.
Η εταιρία Ολυμπιάς Α.Β.Ε.Ε. είναι μια σύγχρονη Ελληνική βιομηχανική μονάδα που ειδικεύεται στην επεξεργασία και τυποποίηση κατεψυγμένων μυδιών. Το 90% της Εγχώριας παραγωγής ζωντανών μυδιών καλλιεργείται στα νερά της Βόρειας Ελλάδας, εκεί όπου είναι εγκατεστημένη η εταιρία Ολυμπιάς. Σύγχρονη, πλήρως καθετοποιημένη μεταποιητική μονάδα, που βρίσκεται στην καρδιά της πρώτης ύλης και ασχολείται με την επεξεργασία ενός φυσικού εγχώριου προϊόντος, από τη καλλιέργειά του στη θάλασσα, μέχρι και την τυποποίηση.
Από τα Καλογριανά Καρδίτσης μας έρχεται ο 100% Βιολογικός Φυσικός χυμός Ροδιού. Ο χυμός που δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία όπως βράσιμο ή προσθήκη συντηρητικών και γι’αυτό διατηρείται στην κατάψυξη. Μη παστεριωμένος, Μη συμπυκνωμένος. Παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα.
Το 1970, ο Γιάννης Μαρίνου άρχισε να διηγείται στη Θεσσαλονίκη την ιστορία του δικού του τόπου, της Κύπρου. Έτσι ξεκίνησε το πρώτο παραδοσιακό ψητοπωλείο με αυθεντική κυπριακή ΣΕΦΤΑΛΙΑ. Η φήμη της ταξίδεψε από στόμα σε στόμα και ο Γιάννης σύντομα έγινε γνωστός ως ο “Κύπριος”. Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που με τα χρόνια, το παραδοσιακό ψητοπωλείο έγινε παραδοσιακό εργαστήρι τροφίμων. Σήμερα αυτό το εργαστήρι μεγάλωσε, εξελίχθηκε στο χρόνο και έρχεται να σας παρουσιάσει μια μεγάλη ποικιλία μεζέδων εμπνευσμένων από την ελληνική νησιωτική κουζίνα. Οι Κυκλάδες, οι Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και όλο το Αιγαίο συναντιούνται κάτω από την ετικέτα «Νησιώτικα» και επισκέπτονται το τραπέζι σας, γεμίζοντάς το με γνώριμες και παραδοσιακές γεύσεις.
Η εταιρεία ‘’Το Χασαπάκι’’ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1976 στη Ροδόπολη Σερρών. Δραστηριοποιείται με Βουβαλίσιο κρέας, καθώς και με αλλαντικά που παράγονται από 100% βουβαλίσιο κρέας & συμπληρώνονται από φυσικά αρωματικά και ελάχιστα μπαχαρικά, για να καταλαβαίνουμε τη γεύση του καθαρού κρέατος.
Η εταιρία TROFEAS VEGAN είναι ένα παραδοσιακό εργαστήριο χειροποίητων προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας. Στην γκάμα προϊόντων τους δεν εμπεριέχονται πρώτες ύλες ζωικής προέλευσης. Ο παραδοσιακός χαρακτήρας και η αγάπη για το χειροποίητο προϊόν, ωθεί την εταιρία στην αναζήτηση φρέσκων & ποιοτικών πρώτων υλών ώστε το παραγόμενο προϊόν να είναι απόλυτα σπιτικό, φιλικό προς τον ανθρώπινο οργανισμό και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η εταιρία «Φάρμα Λαγκαδά» με τον απόλυτο σεβασμό στην γαστρονομική παράδοση, στην εύφορη ελληνική γη και τους καρπούς της, καλλιεργεί τα λαχανικά που χρησιμοποιεί στα δικά της χωράφια. Αυτό εγγυάται την φρεσκάδα και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

Επιλογή είναι να μην χρησιμοποιούνται μηχανήματα κατά τη διάρκεια της παραγωγής, που σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα είναι απολύτως χειροποίητα.

Η Ιταλική πρόταση στο καλό, γευστικό, βιολογικό κρέας. Η Bio Alleva με δραστηριότητα δεκαετιών, φροντίζει να μας προσφέρει προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας: Πουλερικά (Κοτόπουλο, Γαλοπούλα), Μοσχάρι & Χοιρινό.

Η Bio Berry δραστηριοποιείται στην παραγωγή και επεξεργασία μαλακών φρούτων από πιστοποιημένη βιολογική παραγωγή.

Διαχειρίζεται όλη τη διαδικασία από τη σπορά/φύτευση μέσω της παρακολούθησης της καλλιέργειας και της αγοράς καρπών μέχρι το επεξεργασμένο προϊόν, έτοιμο για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων.

Τα τελευταία χρόνια, η Udea έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παράγοντα στην αγορά βιολογικών προϊόντων. Για την Udea, τα βιολογικά προϊόντα από βιώσιμα, αγνά και νόστιμα υλικά ξεκινούν την καθαρή απόλαυση.
Η Vegan διατροφή, είναι παγκοσμίως μια συνεχώς αναπτυσσόμενη τάση. Τα προϊόντα της νότιο Αφρικανικής Εταιρείας Fry’s, θεωρούνται συνολικά, τα πιο αξιόπιστα: Είναι νόστιμα, καλύπτουν μεγάλη γκάμα προϊόντων, έχουν χαμηλά λιπαρά, έχουν υψηλά ποσοστά πρωτεϊνών.
Μια από τις μεγαλύτερες Γερμανικές Εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των βιολογικών τροφίμων. Κάτω από την καθοδήγηση της Demeter (του καλύτερου πιστοποιητικού οργανισμού παγκοσμίως) καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα ειδών διατροφής: Λαχανικά, Φρούτα-Βατόμουρα, Πίτσες, Θαλασσινά.
Η συνεργασία της εταιρίας «Biosmart» για την αγριόγλωσσα, που αλιεύεται στον βορειανατολικό ωκεανό με τράτα, βασίζεται στην γνώση και την αφοσίωση που διαθέτει η εταιρία «Gelmar» στην επιλογή ποιοτικών και εκλεκτών προϊόντων. Η προτίμηση της εταιρίας «Biosmart» για τα γαλακτοκομικά προϊόντα που παρασκευάζονται στο τυροκομείο «Φλέγγα», οφείλεται στην εμπιστοσύνη και την ποιότητα που διαθέτει το τυροκομείο από την προσεκτική συλλογή της πρώτης ύλης, την τέχνη της παραδοσιακής τυροκόμησης, καθώς και την ωρίμανση. Η επιλογή της εταιρίας «Biosmart» για το χωριάτικο βιολογικό φύλλο πίτας, έγκειται στον τρόπο παραγωγής του προϊόντος, που βασίζεται στις αγνές πρώτες ύλες και στην ζύμωσή του. Η ποιότητα των προϊόντων και η εμπιστοσύνη προς τον συνεργάτη μας, την εταιρία «Fyllostar», απορρέει μέσα από το μεράκι και την συνέπεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Οι βιολογικοί Σολομοί μεγαλώνουν στα καθαρά νερά του Fjord ΒΑ του Bergen της Νορβηγίας (απέναντι από τα νησιά Shetland). Η διαρκής ελεύθερη κίνηση τους και η ιδιομορφία της περιοχής, τους δίνει τραγανή σάρκα και μία μεστή ελαφρώς γλυκεία γεύση. Είναι μία καθαρή και φυσική πηγή Ω3 λιπαρών οξέων.

Για πάνω από 60 χρόνια, για την εταιρία Arbi η θάλασσα σήμαινε αγάπη, σεβασμός, αφοσίωση και πάθος. Χρησιμοποιώντας καινοτόμο τεχνολογία σεβόμενοι την παράδοση, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωστή χρήση των πόρων και των πρώτων υλών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφή των παιδιών και της οικογένειας.

Η εταιρία “Gia Pizza” τηρεί την παράδοση της ναπολιτάνικης πίτσας, με τα σωστά και μοναδικά συστατικά, με μυστικά της τέχνης της πίτσας από τη Nola, ένα μικρό χωριό κοντά στη Νάπολη. Οι πίτσες είναι χειροποίητες, με 48ωρη διόγκωσης ζύμης, χρησιμοποιείται θαλασσινό αλάτι και είναι ψημένες σε πέτρα.
Το Zanetti είναι η ιστορία μιας οικογένειας που θεωρούνταν πάντα ως έμβλημα αριστείας που σέβεται την παράδοση εδώ και πέντε γενιές. Ένας αιώνας εμπειρίας, παράδοσης και πάθους για τα ιταλικά τυριά: η γνώση του πώς να παράγει γνήσια τυριά περασμένων ημερών σε βιομηχανική κλίμακα με σεβασμό στην παράδοση και τους κανονισμούς ασφαλείας, στον έλεγχο όλων των φάσεων της παραγωγής. Το Zanetti έχει βραβευτεί με 2 χρυσά μετάλλια στα World Cheese Awards 2019-20 ως ο καλύτερος παραγωγός Grana Padano ΠΟΠ και Grana Padano Riserva ΠΟΠ.
Η οικογένεια Φωτιάδη από το 1925 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την χοιροτροφία, η παράδοση αυτή αδιάλειπτα έφτασε στην 5η γενιά. Ο μαύρος χοίρος είναι αρχαίος κάτοικος της Μεσογείου. Εξημερωμένη φυλή και όχι αγριόχοιρος παρ’ ότι έχει ομοιότητες με αυτόν στην εμφάνιση, αποτελεί είδος προς εξαφάνιση μαζί με άλλες αυτόχθονες φυλές ζώων. Η ανάγκη για διαφοροποίηση του προϊόντος έδωσαν άλλη μια καινοτομία στο κρέας του μαύρου χοίρου Ολύμπου, εντάσσοντας στην διατροφή του τον εθνικό μας καρπό, την ελιά. Η διατροφή με την ελιά δίνει προστιθέμενη αξία στο κρέας τόσο στη γεύση, γιατί η ελιά έχει έντονα αρώματα, όσο και στη διατροφική του αξία.
Μια από τις μεγαλύτερες Γερμανικές Εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των βιολογικών τροφίμων. Κάτω από την καθοδήγηση της Demeter (του καλύτερου πιστοποιητικού οργανισμού παγκοσμίως) καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα ειδών διατροφής: Λαχανικά, Φρούτα-Βατόμουρα, Πίτσες, Θαλασσινά.
Η  εταιρία “Sarchio” μας προσφέρει τρόφιμα υψηλής ποιότητας που παρασκευάζονται στην Ιταλία, χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικές πρώτες ύλες, χωρίς γλουτένη που καλλιεργούνται κυρίως στην Ιταλία και επιλέγονται με προσοχή. Η γκάμα των φυσικών, παραδοσιακά παρασκευασμένων τροφίμων εμπνεύστηκε από το τι έτρωγαν οι άνθρωποι τα παλιά χρόνια, επομένως χωρίς χημικά πρόσθετα, χρωστικές τροφίμων ή συντηρητικά.
Το Blue Butcher είναι μια μάρκα που αντιπροσωπεύει ποιοτικά υλικά, εύκολη προετοιμασία και νόστιμη γεύση. Προσφέρει μια σειρά από καινοτόμα υποκατάστατα κρέατος που βασίζονται σε τίμια συστατικά. Είναι όλα αναγνωρίσιμα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι καταναλωτές για να προετοιμάσουν γνωστά πιάτα.
Η εταιρία Fattorie Cremona ξεκίνησε το 1933, όταν 19 αγρότες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη γόνιμη περιοχή γύρω από την Cremona. Δημιούργησαν έναν συνεταιρισμό με στόχο να παράγουν εξαιρετικά προϊόντα της περιοχής όπως τα τυριά Grana Padano, Provolone και το βούτυρο. Η κατευθυντήρια αξία του συνεταιρισμού είναι η δημιουργία αξίας για τα μέλη του, κατασκευάζοντας καινοτόμα προϊόντα προς όφελος όλων. Η εταιρία επικεντρώνεται στη συνεχή αναζήτηση υψηλής ποιότητας, με προσεκτικό έλεγχο της εφοδιαστικής αλυσίδας και πάθος για την παραγωγή σε μια περιοχή με εξαιρετικό κλίμα για την παλαίωση των τυριών. Με πάνω από εννέα δεκαετίες παρουσίας, ο συνεταιρισμός έχει αναπτυχθεί, παραμένοντας πιστός στην ταυτότητά του. Σήμερα, ως Fattorie Cremona, συνεχίζει να εκφράζει τη σχέση του με την καταγωγή και την περιοχή, διατηρώντας τον σεβασμό στις παραδόσεις των χειροτεχνών από γενιά σε γενιά.
Το 1868, ένα από τα πρώτα κέτσαπ έφεραν στην αγορά οι πρωτοπόροι αδελφοί Edgar και Simeon Curtice. Παρόλο που δεν γνωρίσαμε ποτέ αυτούς τους πρωτοπόρους, το πρωτοποριακό τους πνεύμα θαυμάζεται. Οι διάδοχοί τους, τόλμησαν να κάνουν κάτι νέο, επαναφέροντας ένα βιομηχανικά πολύ αλλοτριωμένο προϊόν στην απλότητά του. Οι σάλτσες θεωρούνται το καλύτερο που μπορούνε να φτιάξουνε. Χρησιμοποιούνται προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά που, όταν μαγειρεύονται σωστά, εξασφαλίζουν αυθεντική γεύση. Η βάση του κέτσαπ περιλαμβάνει τις καλύτερες ντομάτες, κρεμμύδια και μήλα, χωρίς τεχνητές γεύσεις ή χρώματα. Χρησιμοποιείται αληθινό ξύδι, αληθινά βότανα και αληθινά μπαχαρικά, προσφέροντας γνήσια και φυσική απόλαυση.
Από το 1944 το Panettone της εταιρίας Vergani είναι συνώνυμο του αληθινού μιλανέζικου Panettone. Έγινε ευρέως γνωστό για την γεύση, το άρωμα, το θολωτό του σχήμα, την αυθεντικότητα των πρώτων υλών αλλά κυρίως την παραδοσιακή του συνταγή που διατηρείται μέχρι και τις μέρες μας.

Αμετρητες επιλογες!

Υγιεινά & νόστιμα προϊόντα διατροφής, που προέρχονται όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από κάθε γωνιά του κόσμου!