Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε για λίγα λεπτά το σύγκλινο με το ελαιόλαδο. Μόλις πάρει χρώμα, αφαιρούμε το σύγκλινο σε ένα πιάτο.
Στο ίδιο τηγάνι θα προσθέσουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσουν.
Στην συνέχεια σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε το σύγκλινο.
Σερβίρουμε ζεστό με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ingredients
Directions
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε για λίγα λεπτά το σύγκλινο με το ελαιόλαδο. Μόλις πάρει χρώμα, αφαιρούμε το σύγκλινο σε ένα πιάτο.
Στο ίδιο τηγάνι θα προσθέσουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσουν.
Στην συνέχεια σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε το σύγκλινο.
Σερβίρουμε ζεστό με ψιλοκομμένο μαϊντανό.