Σε αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε τα κρεμυδάκια με το ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τον σολομό. Αποσύρουμε από την φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με τον άνηθο μέχρι να λιώσουν.
Προσθέτουμε το μείγμα από το τηγάνι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια βελούδινη υφή.
Στον πάγκο εργασίας μας, ανοίγουμε τα φύλλα και τα κόβουμε στα τέσσερα σταυρωτά, αλείφοντας τα με λίγο βούτυρο.
Μοιράζουμε την γέμισή μας και κλείνουμε τα πουγκάκια πιέζοντας τα με τα δάχτυλα μας. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και για τα επόμενα.
Τα λαδώνουμε καλά με ένα πινέλο και ψήνουμε στους 180οC για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Ingredients
Directions
Σε αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε τα κρεμυδάκια με το ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τον σολομό. Αποσύρουμε από την φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με τον άνηθο μέχρι να λιώσουν.
Προσθέτουμε το μείγμα από το τηγάνι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια βελούδινη υφή.
Στον πάγκο εργασίας μας, ανοίγουμε τα φύλλα και τα κόβουμε στα τέσσερα σταυρωτά, αλείφοντας τα με λίγο βούτυρο.
Μοιράζουμε την γέμισή μας και κλείνουμε τα πουγκάκια πιέζοντας τα με τα δάχτυλα μας. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και για τα επόμενα.
Τα λαδώνουμε καλά με ένα πινέλο και ψήνουμε στους 180οC για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.