loader image

Μακαρόνια με κιμά βουβαλίσιο

Υλικά
 1 συσκευασία μακαρόνια (500γρ.)
 2 συσκευασίες βουβαλίσιο κιμά (800γρ.) (Το χασαπάκι)
 1 συσκευασία κρεμμύδι ψιλοκομμένο (Bio Inside)
 1 μικρό καρότο
 250γρ χυμός ντομάτας
 1 σκελίδα σκόρδο
 100ml κόκκινο κρασί
 6 κ.σ. ελαιόλαδο
 2 φύλλα δάφνης
 1 στικ κανέλας
 3-4 κόκκους μπαχάρι
 Αλάτι και πιπέρι
Για το σερβίρισμα
 1 συσκευασία παρμεζάνα τριμμένη (Zanetti)
Εκτέλεση
1

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να μαραίνεται, προσθέτουμε το σκόρδο και το καρότο ψιλοκομμένα.

2

Στην συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά. Ανακατεύουμε καλά με ξύλινη κουτάλα μέχρι να σπάσουμε τα κομμάτια του κιμά και αφήνουμε να σοταριστεί πολύ καλά.

3

Έπειτα, σβήνουμε με κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ μετά από 1 λεπτό, προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τον χυμό τομάτας, αλάτι, πιπέρι και 1 ποτήρι νερό.

4

Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 20-25 λεπτά.

5

Σε άλλη κατσαρόλα ετοιμάζουμε τα μακαρόνια, σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.

6

Σερβίρουμε ζεστά με τριμμένη παρμεζάνα.

Ingredients

Υλικά
 1 συσκευασία μακαρόνια (500γρ.)
 2 συσκευασίες βουβαλίσιο κιμά (800γρ.) (Το χασαπάκι)
 1 συσκευασία κρεμμύδι ψιλοκομμένο (Bio Inside)
 1 μικρό καρότο
 250γρ χυμός ντομάτας
 1 σκελίδα σκόρδο
 100ml κόκκινο κρασί
 6 κ.σ. ελαιόλαδο
 2 φύλλα δάφνης
 1 στικ κανέλας
 3-4 κόκκους μπαχάρι
 Αλάτι και πιπέρι
Για το σερβίρισμα
 1 συσκευασία παρμεζάνα τριμμένη (Zanetti)

Directions

Εκτέλεση
1

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να μαραίνεται, προσθέτουμε το σκόρδο και το καρότο ψιλοκομμένα.

2

Στην συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά. Ανακατεύουμε καλά με ξύλινη κουτάλα μέχρι να σπάσουμε τα κομμάτια του κιμά και αφήνουμε να σοταριστεί πολύ καλά.

3

Έπειτα, σβήνουμε με κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ μετά από 1 λεπτό, προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τον χυμό τομάτας, αλάτι, πιπέρι και 1 ποτήρι νερό.

4

Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 20-25 λεπτά.

5

Σε άλλη κατσαρόλα ετοιμάζουμε τα μακαρόνια, σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.

6

Σερβίρουμε ζεστά με τριμμένη παρμεζάνα.

Μακαρόνια με κιμά βουβαλίσιο