Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να μαραίνεται, προσθέτουμε το σκόρδο και το καρότο ψιλοκομμένα.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά. Ανακατεύουμε καλά με ξύλινη κουτάλα μέχρι να σπάσουμε τα κομμάτια του κιμά και αφήνουμε να σοταριστεί πολύ καλά.
Έπειτα, σβήνουμε με κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ μετά από 1 λεπτό, προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τον χυμό τομάτας, αλάτι, πιπέρι και 1 ποτήρι νερό.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 20-25 λεπτά.
Σε άλλη κατσαρόλα ετοιμάζουμε τα μακαρόνια, σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.
Σερβίρουμε ζεστά με τριμμένη παρμεζάνα.
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να μαραίνεται, προσθέτουμε το σκόρδο και το καρότο ψιλοκομμένα.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά. Ανακατεύουμε καλά με ξύλινη κουτάλα μέχρι να σπάσουμε τα κομμάτια του κιμά και αφήνουμε να σοταριστεί πολύ καλά.
Έπειτα, σβήνουμε με κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ μετά από 1 λεπτό, προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τον χυμό τομάτας, αλάτι, πιπέρι και 1 ποτήρι νερό.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 20-25 λεπτά.
Σε άλλη κατσαρόλα ετοιμάζουμε τα μακαρόνια, σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.
Σερβίρουμε ζεστά με τριμμένη παρμεζάνα.