Στον κάδο του μίξερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι, σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε σταδιακά και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη.
Τυλίγουμε την ζύμη μας με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Στην συνέχεια χωρίζουμε την ζύμη σε 2 μέρη και με έναν πλάστη ανοίγουμε σε φύλλα.
Με τα κουπ κατ κάνουμε σχήματα της αρεσκείας μας, διαφορετικά μπορούμε να τα κάνουμε στρογγυλά με την βοήθεια ενός ποτηριού.
Τοποθετούμε τα μπισκότα μας σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στον φούρνο στους 180oC για 15-20 λεπτά.
Για σοκολατένια απόλαυση, μπορούμε να λιώσουμε 200γρ κουβερτούρα σε μπεν μαρί και να βουτήξουμε μέχρι την μέση τα μπισκότα, αφού πρώτα έχουν κρυώσει καλά.
Ingredients
Directions
Στον κάδο του μίξερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι, σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε σταδιακά και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη.
Τυλίγουμε την ζύμη μας με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Στην συνέχεια χωρίζουμε την ζύμη σε 2 μέρη και με έναν πλάστη ανοίγουμε σε φύλλα.
Με τα κουπ κατ κάνουμε σχήματα της αρεσκείας μας, διαφορετικά μπορούμε να τα κάνουμε στρογγυλά με την βοήθεια ενός ποτηριού.
Τοποθετούμε τα μπισκότα μας σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στον φούρνο στους 180oC για 15-20 λεπτά.
Για σοκολατένια απόλαυση, μπορούμε να λιώσουμε 200γρ κουβερτούρα σε μπεν μαρί και να βουτήξουμε μέχρι την μέση τα μπισκότα, αφού πρώτα έχουν κρυώσει καλά.