loader image

Καρπάτσιο Σολομού

Καρπάτσιο Σολομού
Υλικά
 2 συσκευασίες φιλέτο σολομού (Biosmart)
 2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
 3 κ.σ. ελαιόλαδο
 3 καυτερές πιπεριές
 2 κ.σ. αλατισμένη κάπαρη, στραγγισμένη
 αλάτι
 πιπέρι
 φέτες ψωμί ολικής άλεσης για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
1

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με τις καυτερές πιπεριές μέχρι να βγάλουν το άρωμα τους.

2

Στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κρατάμε στην άκρη. Στη συνέχεια σουρώνουμε το λάδι και αφαιρούμε τις πιπεριές. Ρίχνουμε το λάδι στο χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.

3

Κόβουμε σε φέτες το σολομό σε ένα ξύλο κοπής. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με κάπαρη.

4

Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε αμέσως.

Ingredients

Υλικά
 2 συσκευασίες φιλέτο σολομού (Biosmart)
 2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
 3 κ.σ. ελαιόλαδο
 3 καυτερές πιπεριές
 2 κ.σ. αλατισμένη κάπαρη, στραγγισμένη
 αλάτι
 πιπέρι
 φέτες ψωμί ολικής άλεσης για το σερβίρισμα

Directions

Εκτέλεση
1

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με τις καυτερές πιπεριές μέχρι να βγάλουν το άρωμα τους.

2

Στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κρατάμε στην άκρη. Στη συνέχεια σουρώνουμε το λάδι και αφαιρούμε τις πιπεριές. Ρίχνουμε το λάδι στο χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.

3

Κόβουμε σε φέτες το σολομό σε ένα ξύλο κοπής. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με κάπαρη.

4

Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε αμέσως.

Καρπάτσιο Σολομού