Ετοιμάστε το σνίτσελ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τηγανίστε τα κρεμμύδια με 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο σε λίγο φυτικό λάδι μέχρι να γίνει διάφανο και προσθέστε τα μανιτάρια. Αφήστε μέχρι να πιεί τα υγρά του.
Προσθέστε τον μαϊντανό και κατεβάστε από τη φωτιά.
Λιώστε 2 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι – να γίνει αλοιφή. Προσθέστε (σόγια) γάλα ανάλογα με το πόσο ρευστό το θέλετε.
Προσθέστε το μείγμα με κρεμμύδι και τα μανιτάρια και ανακατέψτε μέχρι να αναμειχθούν πλήρως.
Με ένα κουτάλι βάλτε τα σνίτσελ και σερβίρετε με πράσινη σαλάτα και πατάτες φούρνου.
Ingredients
Directions
Ετοιμάστε το σνίτσελ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τηγανίστε τα κρεμμύδια με 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο σε λίγο φυτικό λάδι μέχρι να γίνει διάφανο και προσθέστε τα μανιτάρια. Αφήστε μέχρι να πιεί τα υγρά του.
Προσθέστε τον μαϊντανό και κατεβάστε από τη φωτιά.
Λιώστε 2 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι – να γίνει αλοιφή. Προσθέστε (σόγια) γάλα ανάλογα με το πόσο ρευστό το θέλετε.
Προσθέστε το μείγμα με κρεμμύδι και τα μανιτάρια και ανακατέψτε μέχρι να αναμειχθούν πλήρως.
Με ένα κουτάλι βάλτε τα σνίτσελ και σερβίρετε με πράσινη σαλάτα και πατάτες φούρνου.