loader image

Σπαγγέτι με Σάλτσα Θαλασσινών

Σπαγγέτι με Σάλτσα Θαλασσινών
Υλικά
 1 συσκευασία σάλτσα θαλασσινών (Arbi)
 1 συσκευασία σπαγγέτι
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Μαϊντανός ψιλοκομμένος για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
1

Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας al dente.

2

Τοποθετούμε την συσκευασία με την σάλτσα θαλασσινών (χωρίς να την ξεπαγώσουμε) σε ένα τηγάνι για να το προθερμάνουμε.

3

Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά με το καπάκι και για άλλα 4 λεπτά χωρίς το καπάκι ανακατεύοντας συχνά.

4

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα στο τηγάνι.

5

Τα αφήνουμε με την σάλτσα για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.

6

Προσθέτουμε πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Ingredients

Υλικά
 1 συσκευασία σάλτσα θαλασσινών (Arbi)
 1 συσκευασία σπαγγέτι
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Μαϊντανός ψιλοκομμένος για το γαρνίρισμα

Directions

Εκτέλεση
1

Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας al dente.

2

Τοποθετούμε την συσκευασία με την σάλτσα θαλασσινών (χωρίς να την ξεπαγώσουμε) σε ένα τηγάνι για να το προθερμάνουμε.

3

Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά με το καπάκι και για άλλα 4 λεπτά χωρίς το καπάκι ανακατεύοντας συχνά.

4

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα στο τηγάνι.

5

Τα αφήνουμε με την σάλτσα για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.

6

Προσθέτουμε πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Σπαγγέτι με Σάλτσα Θαλασσινών