Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας al dente.
Τοποθετούμε την συσκευασία με την σάλτσα θαλασσινών (χωρίς να την ξεπαγώσουμε) σε ένα τηγάνι για να το προθερμάνουμε.
Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά με το καπάκι και για άλλα 4 λεπτά χωρίς το καπάκι ανακατεύοντας συχνά.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα στο τηγάνι.
Τα αφήνουμε με την σάλτσα για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
Προσθέτουμε πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας al dente.
Τοποθετούμε την συσκευασία με την σάλτσα θαλασσινών (χωρίς να την ξεπαγώσουμε) σε ένα τηγάνι για να το προθερμάνουμε.
Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά με το καπάκι και για άλλα 4 λεπτά χωρίς το καπάκι ανακατεύοντας συχνά.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα στο τηγάνι.
Τα αφήνουμε με την σάλτσα για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
Προσθέτουμε πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.