loader image

Κρεμώδη ραβιόλι τύπου κοτόπουλου

Υλικά
 1 συσκευασία Fry’s Chicken Style Strips ψιλοκομμένα
 Κόλιανδρος ψιλοκομμένος
 Αλατοπίπερο
 Vegan Mayo
 Καλαμπόκι αποφλειωμένο
 Μείγμα λάδι canola και ελαιόλαδου
 Λάχανο, ψιλοκομμένο
 Αλατοπίπερο
 Γάλα σόγιας
 Vegan τυρί
Εκτέλεση
1

Φτιάχνετε τη ζύμη και την αφήνετε στην άκρη να ξεκουραστεί. Για να φτιάξετε τη γέμιση, συνδυάστε τις λωρίδες Fry’s Chicken-Style Strips, τον κόλιανδρο, αλάτι, πιπέρι και μαγιονέζα και αφήστε την στην άκρη.

2

Για να φτιάξετε τη σάλτσα, τηγανίζετε το καλαμπόκι στο μείγμα ελαιόλαδου και λάδι canola, προσθέτετε το ψιλοκομμένο λάχανο και αλατοπιπερώνετε. Μαγειρεύετε έως ότου μαλακώσει το λάχανο και προσθέτετε το γάλα. Συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να πήξει και προσθέτετε το τυρί για γεύση.

3

Ανοίγετε τη ζύμη λεπτή, σε μηχανή ζυμαρικών και βάζετε λίγη από τη γέμιση, αλείφετε με νερό και την διπλώνετε για να καλύψει όλη τη γέμιση. Χρησιμοποιείστε τα χέρια σας σαν κούπες για να αφαιρέσετε όλο τον αέρα και να κλείσετε τη γέμιση. Βράζετε σε νερό για 2 λεπτά και μεταφέρετε στη σάλτσα. Απολαύστε!

Ingredients

Υλικά
 1 συσκευασία Fry’s Chicken Style Strips ψιλοκομμένα
 Κόλιανδρος ψιλοκομμένος
 Αλατοπίπερο
 Vegan Mayo
 Καλαμπόκι αποφλειωμένο
 Μείγμα λάδι canola και ελαιόλαδου
 Λάχανο, ψιλοκομμένο
 Αλατοπίπερο
 Γάλα σόγιας
 Vegan τυρί

Directions

Εκτέλεση
1

Φτιάχνετε τη ζύμη και την αφήνετε στην άκρη να ξεκουραστεί. Για να φτιάξετε τη γέμιση, συνδυάστε τις λωρίδες Fry’s Chicken-Style Strips, τον κόλιανδρο, αλάτι, πιπέρι και μαγιονέζα και αφήστε την στην άκρη.

2

Για να φτιάξετε τη σάλτσα, τηγανίζετε το καλαμπόκι στο μείγμα ελαιόλαδου και λάδι canola, προσθέτετε το ψιλοκομμένο λάχανο και αλατοπιπερώνετε. Μαγειρεύετε έως ότου μαλακώσει το λάχανο και προσθέτετε το γάλα. Συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να πήξει και προσθέτετε το τυρί για γεύση.

3

Ανοίγετε τη ζύμη λεπτή, σε μηχανή ζυμαρικών και βάζετε λίγη από τη γέμιση, αλείφετε με νερό και την διπλώνετε για να καλύψει όλη τη γέμιση. Χρησιμοποιείστε τα χέρια σας σαν κούπες για να αφαιρέσετε όλο τον αέρα και να κλείσετε τη γέμιση. Βράζετε σε νερό για 2 λεπτά και μεταφέρετε στη σάλτσα. Απολαύστε!

Κρεμώδη ραβιόλι τύπου κοτόπουλου