loader image

Γαλοπούλα με κάρυ & κους-κους

Γαλοπούλα με κάρυ & κους-κους
Υλικά
 1 φιλέτο γαλοπούλας σε λεπτές φέτες (Bio Alleva)
 1 κούπα γιαούρτι
 1 ποτήρι λευκό κρασί
 1 φλ. Τσαγιού κους-κους χοντρό
 1 πιπεριά πράσινη
 2κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι (Bio Inside)
 3 καρότα baby (Bio Inside)
 3 κ.σ. Καλαμπόκι (Bio Inside)
 Ελαιόλαδο
 Κάρυ
 Αλάτι
 Πιπέρι
 1 ½ φλ. νερό
Εκτέλεση
1

Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε λίγο λάδι και προσθέτουμε τα καρότα, την πιπεριά και το καλαμπόκι.

2

Μόλις μαλακώσουν, σβήνουμε με το μισό ποτήρι κρασί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

3

Σοτάρουμε το φιλέτο γαλοπούλας σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι.

4

Πασπαλίζουμε με κάρυ, αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε με το υπόλοιπο κρασί.

5

Αφού το κατεβάσουμε από την φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι.

6

Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε το κους-κους.

7

Μόλις βράσει, προσθέτουμε αλάτι και το κατεβάζουμε από την φωτιά, κρατώντας το σκεπασμένο με το καπάκι.

8

Σερβίρουμε το κους-κους με το φιλέτο γαλοπούλας και τα λαχανικά μας.

Ingredients

Υλικά
 1 φιλέτο γαλοπούλας σε λεπτές φέτες (Bio Alleva)
 1 κούπα γιαούρτι
 1 ποτήρι λευκό κρασί
 1 φλ. Τσαγιού κους-κους χοντρό
 1 πιπεριά πράσινη
 2κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι (Bio Inside)
 3 καρότα baby (Bio Inside)
 3 κ.σ. Καλαμπόκι (Bio Inside)
 Ελαιόλαδο
 Κάρυ
 Αλάτι
 Πιπέρι
 1 ½ φλ. νερό

Directions

Εκτέλεση
1

Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε λίγο λάδι και προσθέτουμε τα καρότα, την πιπεριά και το καλαμπόκι.

2

Μόλις μαλακώσουν, σβήνουμε με το μισό ποτήρι κρασί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

3

Σοτάρουμε το φιλέτο γαλοπούλας σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι.

4

Πασπαλίζουμε με κάρυ, αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε με το υπόλοιπο κρασί.

5

Αφού το κατεβάσουμε από την φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι.

6

Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε το κους-κους.

7

Μόλις βράσει, προσθέτουμε αλάτι και το κατεβάζουμε από την φωτιά, κρατώντας το σκεπασμένο με το καπάκι.

8

Σερβίρουμε το κους-κους με το φιλέτο γαλοπούλας και τα λαχανικά μας.

Γαλοπούλα με κάρυ & κους-κους