Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε λίγο λάδι και προσθέτουμε τα καρότα, την πιπεριά και το καλαμπόκι.
Μόλις μαλακώσουν, σβήνουμε με το μισό ποτήρι κρασί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Σοτάρουμε το φιλέτο γαλοπούλας σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι.
Πασπαλίζουμε με κάρυ, αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε με το υπόλοιπο κρασί.
Αφού το κατεβάσουμε από την φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι.
Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε το κους-κους.
Μόλις βράσει, προσθέτουμε αλάτι και το κατεβάζουμε από την φωτιά, κρατώντας το σκεπασμένο με το καπάκι.
Σερβίρουμε το κους-κους με το φιλέτο γαλοπούλας και τα λαχανικά μας.
Ingredients
Directions
Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε λίγο λάδι και προσθέτουμε τα καρότα, την πιπεριά και το καλαμπόκι.
Μόλις μαλακώσουν, σβήνουμε με το μισό ποτήρι κρασί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Σοτάρουμε το φιλέτο γαλοπούλας σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι.
Πασπαλίζουμε με κάρυ, αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε με το υπόλοιπο κρασί.
Αφού το κατεβάσουμε από την φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι.
Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε το κους-κους.
Μόλις βράσει, προσθέτουμε αλάτι και το κατεβάζουμε από την φωτιά, κρατώντας το σκεπασμένο με το καπάκι.
Σερβίρουμε το κους-κους με το φιλέτο γαλοπούλας και τα λαχανικά μας.