Σε ένα μικρό κατσαρολάκι προσθέστε τον χυμό ροδιού, την ζάχαρη, τα αστεράκια γλυκάνισου και την σόγια σως και σιγοβράστε μέχρι η σως να γίνει παχύρρευστη.
Σοτάρετε τα σνίτσελ μέχρι να πάρουν ένα χρυσό καφέ χρώμα. Έπειτα κόψτε τα σε 4 κομμάτια το καθένα.
Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τα φύλλα μαρουλιού, τα γλυκομπίζελα και τα σνίτσελ. Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύετε τις ψιλοκομμένες φράουλες με την γλυκιά σως. Περιχύστε το μείγμα με τις φράουλες πάνω από την σαλάτα και σερβίρετε.
Ingredients
Directions
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι προσθέστε τον χυμό ροδιού, την ζάχαρη, τα αστεράκια γλυκάνισου και την σόγια σως και σιγοβράστε μέχρι η σως να γίνει παχύρρευστη.
Σοτάρετε τα σνίτσελ μέχρι να πάρουν ένα χρυσό καφέ χρώμα. Έπειτα κόψτε τα σε 4 κομμάτια το καθένα.
Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τα φύλλα μαρουλιού, τα γλυκομπίζελα και τα σνίτσελ. Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύετε τις ψιλοκομμένες φράουλες με την γλυκιά σως. Περιχύστε το μείγμα με τις φράουλες πάνω από την σαλάτα και σερβίρετε.