Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το σαφράν. Προσθέτουμε το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε όλα μέχρι να έχουμε μια λεία ζύμη.
Ενσωματώνουμε το τριμμένο Parmigiano Reggiano DOP και ζυμώνουμε ξανά μέχρι να αναμειχθούν τελείως τα υλικά.
Ανοίγουμε τη ζύμη με έναν πλάστη και μετά με τη βοήθεια μιας φόρμας κόβουμε τα μπισκότα.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε την επιφάνεια των μπισκότων.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά.
Όταν ψηθούν, αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν για περίπου 10 λεπτά και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το σαφράν. Προσθέτουμε το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε όλα μέχρι να έχουμε μια λεία ζύμη.
Ενσωματώνουμε το τριμμένο Parmigiano Reggiano DOP και ζυμώνουμε ξανά μέχρι να αναμειχθούν τελείως τα υλικά.
Ανοίγουμε τη ζύμη με έναν πλάστη και μετά με τη βοήθεια μιας φόρμας κόβουμε τα μπισκότα.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε την επιφάνεια των μπισκότων.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά.
Όταν ψηθούν, αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν για περίπου 10 λεπτά και σερβίρουμε.