Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι.
Έπειτα σοτάρουμε το κρέας και προσθέτουμε τον πελτέ και τα δαφνόφυλλα και σβήνουμε με το κρασί.
Στην συνέχεια, προσθέτουμε το νερό, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε για μια ώρα.
15 λεπτά προτού το κατεβάσουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την πιπεριά και τα κάστανα.
Ingredients
Directions
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι.
Έπειτα σοτάρουμε το κρέας και προσθέτουμε τον πελτέ και τα δαφνόφυλλα και σβήνουμε με το κρασί.
Στην συνέχεια, προσθέτουμε το νερό, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε για μια ώρα.
15 λεπτά προτού το κατεβάσουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την πιπεριά και τα κάστανα.