loader image

Χοιρινό Φιλέτο με Κάστανα

Χοιρινό Φιλέτο με Κάστανα
Υλικά
 500gr χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) (Bio Alleva)
 2 πιπεριές φλωρίνης σε ροδέλες
 10 βρασμένα κάστανα ολόκληρα ξεφλουδισμένα
 1 κρεμμύδι
 1 κ.σ. ντοματοπελτέ
 1 ποτήρι λευκό κρασί
 4 δαφνόφυλλα
 Ελαιόλαδο
 Πιπέρι (λευκό & μαύρο σε κόκκους)
 Αλάτι
 2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση
1

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι.

2

Έπειτα σοτάρουμε το κρέας και προσθέτουμε τον πελτέ και τα δαφνόφυλλα και σβήνουμε με το κρασί.

3

Στην συνέχεια, προσθέτουμε το νερό, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε για μια ώρα.

4

15 λεπτά προτού το κατεβάσουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την πιπεριά και τα κάστανα.

Ingredients

Υλικά
 500gr χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) (Bio Alleva)
 2 πιπεριές φλωρίνης σε ροδέλες
 10 βρασμένα κάστανα ολόκληρα ξεφλουδισμένα
 1 κρεμμύδι
 1 κ.σ. ντοματοπελτέ
 1 ποτήρι λευκό κρασί
 4 δαφνόφυλλα
 Ελαιόλαδο
 Πιπέρι (λευκό & μαύρο σε κόκκους)
 Αλάτι
 2 ποτήρια νερό

Directions

Εκτέλεση
1

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι.

2

Έπειτα σοτάρουμε το κρέας και προσθέτουμε τον πελτέ και τα δαφνόφυλλα και σβήνουμε με το κρασί.

3

Στην συνέχεια, προσθέτουμε το νερό, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε για μια ώρα.

4

15 λεπτά προτού το κατεβάσουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την πιπεριά και τα κάστανα.

Χοιρινό Φιλέτο με Κάστανα