1. Βράζουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών (χωρίς να τα αποψύξουμε) σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό για περίπου 10-15 λεπτά.
2. Κόβουμε το μπέικον και τηγανίζουμε μέχρι να γίνει τραγανό.
3. Προσθέστε λίγο βούτυρο ή λάδι και ρίξτε μέσα τα καρύδια και τα βρασμένα λαχανάκια Βρυξελλών.
Για την παραλλαγή μήλου, κόψτε το μήλο στα τέσσερα, αφαιρέστε τον πυρήνα και κόψτε σε μικρούς κύβους. Σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο / λάδι για 3 - 4 λεπτά, προσθέτουμε τα καρύδια και τα λαχανάκια Βρυξελλών.
Για την ασιατική εκδοχή, καβουρδίστε τα φιστίκια χωρίς λίπος. Τηγανίζουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε βούτυρο ή λάδι για περίπου 2 λεπτά και μετά προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και τους ξηρούς καρπούς.
Ingredients
Directions
1. Βράζουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών (χωρίς να τα αποψύξουμε) σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό για περίπου 10-15 λεπτά.
2. Κόβουμε το μπέικον και τηγανίζουμε μέχρι να γίνει τραγανό.
3. Προσθέστε λίγο βούτυρο ή λάδι και ρίξτε μέσα τα καρύδια και τα βρασμένα λαχανάκια Βρυξελλών.
Για την παραλλαγή μήλου, κόψτε το μήλο στα τέσσερα, αφαιρέστε τον πυρήνα και κόψτε σε μικρούς κύβους. Σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο / λάδι για 3 - 4 λεπτά, προσθέτουμε τα καρύδια και τα λαχανάκια Βρυξελλών.
Για την ασιατική εκδοχή, καβουρδίστε τα φιστίκια χωρίς λίπος. Τηγανίζουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε βούτυρο ή λάδι για περίπου 2 λεπτά και μετά προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και τους ξηρούς καρπούς.