Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράσει και προσθέτουμε το ρύζι , αλάτι, πιπέρι, τον κύβο και το λάδι και αφήνουμε περίπου 15 λεπτά να σιγοβράσει.
Ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Μόλις είναι έτοιμο, το σκεπάζουμε με μια πετσέτα κουζίνας και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε μια άλλη κατσαρόλα προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, λίγο νερό και το λάδι και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε στη σάλτσα το πιπέρι, το αλάτι και το σκόρδο και βράζουμε την σάλτσα μέχρι να γίνει πηχτή και ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
Ψήνουμε τα κεφτεδάκια στον φούρνο σε λαδόκολλα για 10 λεπτά περίπου. Μόλις ψηθούν, τα μεταφέρουμε στην σάλτσα.
Σερβίρουμε τα vegan κεφτεδάκια μας με το ρύζι και περιχύνουμε και λίγη σάτλσα.
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράσει και προσθέτουμε το ρύζι , αλάτι, πιπέρι, τον κύβο και το λάδι και αφήνουμε περίπου 15 λεπτά να σιγοβράσει.
Ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Μόλις είναι έτοιμο, το σκεπάζουμε με μια πετσέτα κουζίνας και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε μια άλλη κατσαρόλα προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, λίγο νερό και το λάδι και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε στη σάλτσα το πιπέρι, το αλάτι και το σκόρδο και βράζουμε την σάλτσα μέχρι να γίνει πηχτή και ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
Ψήνουμε τα κεφτεδάκια στον φούρνο σε λαδόκολλα για 10 λεπτά περίπου. Μόλις ψηθούν, τα μεταφέρουμε στην σάλτσα.
Σερβίρουμε τα vegan κεφτεδάκια μας με το ρύζι και περιχύνουμε και λίγη σάτλσα.