Βάζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο, ξύσμα πορτοκαλιού, την κανέλα, το γαρύφαλλο, το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Διαλύουμε την σόδα στο χυμό και την προσθέτουμε στο μπολ.
Ανακατεύουμε το αλεύρι ολικής με το baking powder και το ρίχνουμε στο μπολ με τα υγρά. Ανακατεύουμε με κουτάλι.
Μεταφέρουμε σε αντικολλητική φόρμα για κέικ και ψήνουμε στους 170 °C στις αντιστάσεις για 40 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε με το παγωτό Βανίλια Burbon.
Ingredients
Directions
Βάζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο, ξύσμα πορτοκαλιού, την κανέλα, το γαρύφαλλο, το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Διαλύουμε την σόδα στο χυμό και την προσθέτουμε στο μπολ.
Ανακατεύουμε το αλεύρι ολικής με το baking powder και το ρίχνουμε στο μπολ με τα υγρά. Ανακατεύουμε με κουτάλι.
Μεταφέρουμε σε αντικολλητική φόρμα για κέικ και ψήνουμε στους 170 °C στις αντιστάσεις για 40 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε με το παγωτό Βανίλια Burbon.