loader image

Vegan Burger

Vegan Burger με Αλοιφή "Anacardino" ή "Anacardino με βασιλικό"
Υλικά
 1 συσκευασία «Μπιφτέκι Φυτικό Παραδοσιακό» ή «Μπιφτέκι Φυτικό Τύπου Κοτόπουλο» (FRY’S)
 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
 1 ντομάτα σε ροδέλες
 Λίγα φύλλα μαρουλιού
 4 φέτες τυρί Vegan
 Ψωμάκια για Burger
 Vegan άλειμμα
Εκτέλεση
1

Προθερμάνετε το γκριλ και τοποθετήστε τα μπιφτέκια 15-20 πόντους κάτω από το γκριλ και ψήστε για 10-12 λεπτά, γυρίζοντάς τα μια φορά.

2

Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και να τηγανίσετε τα μπιφτέκια για 8-10 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία, γυρίζοντάς τα μια φορά.

Σερβίρισμα
Κόβουμε το ψωμάκι στην μέση και βάζουμε την αλοιφή της αρεσκείας μας, ένα φύλλο μαρουλιού, μια ροδέλα ντομάτα, το μπιφτέκι, το τυρί, μια ροδέλα κρεμμύδι και κλείνουμε. Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με τηγανητές πατάτες.

Ingredients

Υλικά
 1 συσκευασία «Μπιφτέκι Φυτικό Παραδοσιακό» ή «Μπιφτέκι Φυτικό Τύπου Κοτόπουλο» (FRY’S)
 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
 1 ντομάτα σε ροδέλες
 Λίγα φύλλα μαρουλιού
 4 φέτες τυρί Vegan
 Ψωμάκια για Burger
 Vegan άλειμμα

Directions

Εκτέλεση
1

Προθερμάνετε το γκριλ και τοποθετήστε τα μπιφτέκια 15-20 πόντους κάτω από το γκριλ και ψήστε για 10-12 λεπτά, γυρίζοντάς τα μια φορά.

2

Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και να τηγανίσετε τα μπιφτέκια για 8-10 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία, γυρίζοντάς τα μια φορά.

Σερβίρισμα
Κόβουμε το ψωμάκι στην μέση και βάζουμε την αλοιφή της αρεσκείας μας, ένα φύλλο μαρουλιού, μια ροδέλα ντομάτα, το μπιφτέκι, το τυρί, μια ροδέλα κρεμμύδι και κλείνουμε. Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με τηγανητές πατάτες.

Vegan Burger