Προθερμάνετε το γκριλ και τοποθετήστε τα μπιφτέκια 15-20 πόντους κάτω από το γκριλ και ψήστε για 10-12 λεπτά, γυρίζοντάς τα μια φορά.
Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και να τηγανίσετε τα μπιφτέκια για 8-10 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία, γυρίζοντάς τα μια φορά.
Σερβίρισμα
Κόβουμε το ψωμάκι στην μέση και βάζουμε την αλοιφή της αρεσκείας μας, ένα φύλλο μαρουλιού, μια ροδέλα ντομάτα, το μπιφτέκι, το τυρί, μια ροδέλα κρεμμύδι και κλείνουμε. Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με τηγανητές πατάτες.
Ingredients
Directions
Προθερμάνετε το γκριλ και τοποθετήστε τα μπιφτέκια 15-20 πόντους κάτω από το γκριλ και ψήστε για 10-12 λεπτά, γυρίζοντάς τα μια φορά.
Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και να τηγανίσετε τα μπιφτέκια για 8-10 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία, γυρίζοντάς τα μια φορά.
Σερβίρισμα
Κόβουμε το ψωμάκι στην μέση και βάζουμε την αλοιφή της αρεσκείας μας, ένα φύλλο μαρουλιού, μια ροδέλα ντομάτα, το μπιφτέκι, το τυρί, μια ροδέλα κρεμμύδι και κλείνουμε. Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με τηγανητές πατάτες.