Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το μανούρι και το ανθότυρο. Προσθέτουμε τα δύο αβγά, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.
Λαδώνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε το πρώτο φύλλο. Επαναλαμβάνουμε το λάδωμα και στα 2 επόμενα φύλλα. Απλώνουμε τη γέμιση ομοιόμορφα. Τελειώνουμε με τα άλλα τρία φύλλα, τα οποία και λαδώνουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το γάλα με τα υπόλοιπα αυγά και περιχύνουμε στην πίτα. Αφήνουμε για 10 λεπτά να απορροφηθεί το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 για 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και να γίνει τραγανή.
Ingredients
Directions
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το μανούρι και το ανθότυρο. Προσθέτουμε τα δύο αβγά, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.
Λαδώνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε το πρώτο φύλλο. Επαναλαμβάνουμε το λάδωμα και στα 2 επόμενα φύλλα. Απλώνουμε τη γέμιση ομοιόμορφα. Τελειώνουμε με τα άλλα τρία φύλλα, τα οποία και λαδώνουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το γάλα με τα υπόλοιπα αυγά και περιχύνουμε στην πίτα. Αφήνουμε για 10 λεπτά να απορροφηθεί το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 για 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και να γίνει τραγανή.