Μαρινάρουμε τον σολομό με τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι και τον βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς λάδι) και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
Αφήνουμε να ψηθεί (διατηρώντας κάποια υγρασία στην σάρκα του) στο μάτι της κουζίνας.
Προσθέτουμε λίγο πριν το τέλος, μια κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο και τέλος, σβήνουμε με λεμόνι.
Ingredients
Directions
Μαρινάρουμε τον σολομό με τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι και τον βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς λάδι) και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
Αφήνουμε να ψηθεί (διατηρώντας κάποια υγρασία στην σάρκα του) στο μάτι της κουζίνας.
Προσθέτουμε λίγο πριν το τέλος, μια κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο και τέλος, σβήνουμε με λεμόνι.