Τηγανίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε λίγο λάδι canola και στη συνέχεια προσθέτετε το παριζάκι σε κύβους με λίγο λάδι τσίλι και μαργαρίνη. Τηγανίζετε μέχρι να γίνουν τραγανά. Σε ξεχωριστή κατσαρόλα ζεσταίνετε με λίγο νερό το προ-μαγειρεμένο κουάκερ καλαμποκιού και φασόλια με κόκκινες φακές. Προσθέτετε λίγο κόλιανδρο ψιλοκομμένο και αλατοπίπερο. Στην συνέχεια μια κουταλιά γεμάτη μαργαρίνη και μαγιονέζα και μαγειρεύετε μέχρι να ενωθούν. Προσθέτετε το τυρί και τους μισούς κύβους στο μείγμα και ανακατεύετε. Για να το σερβίρετε, βάζετε σε ένα μπολ και προσθέτετε τους υπόλοιπους κύβους.
Χρησιμοποιώντας έναν αποφλοιωτή, ξεφλουδίστε μερικές λωρίδες polony και τηγανίστε σε λάδι canola.
Φτιάξτε μια σάλτσα με το μαγιονέζα, το λάδι τσίλι, το λάδι λεμονιού και τη μέντα.
Σερβίρετε στο πλάι ως σνακ ή με το orzotto σας.
Ingredients
Directions
Τηγανίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε λίγο λάδι canola και στη συνέχεια προσθέτετε το παριζάκι σε κύβους με λίγο λάδι τσίλι και μαργαρίνη. Τηγανίζετε μέχρι να γίνουν τραγανά. Σε ξεχωριστή κατσαρόλα ζεσταίνετε με λίγο νερό το προ-μαγειρεμένο κουάκερ καλαμποκιού και φασόλια με κόκκινες φακές. Προσθέτετε λίγο κόλιανδρο ψιλοκομμένο και αλατοπίπερο. Στην συνέχεια μια κουταλιά γεμάτη μαργαρίνη και μαγιονέζα και μαγειρεύετε μέχρι να ενωθούν. Προσθέτετε το τυρί και τους μισούς κύβους στο μείγμα και ανακατεύετε. Για να το σερβίρετε, βάζετε σε ένα μπολ και προσθέτετε τους υπόλοιπους κύβους.
Χρησιμοποιώντας έναν αποφλοιωτή, ξεφλουδίστε μερικές λωρίδες polony και τηγανίστε σε λάδι canola.
Φτιάξτε μια σάλτσα με το μαγιονέζα, το λάδι τσίλι, το λάδι λεμονιού και τη μέντα.
Σερβίρετε στο πλάι ως σνακ ή με το orzotto σας.