loader image

Μπιφτέκι “Ζουμερό”

Υλικά (για 1 μερίδα):
 1 συσκευασία «Μπιφτέκι Φυτικό Παραδοσιακό» ή «Μπιφτέκι Φυτικό Τύπου Κοτόπουλο» (FRY’S)
 1 μικρή ντομάτα
 4 φέτες αγγουριού
 1 φύλλο μαρούλι
 1 μικρό κρεμμύδι
 1 μεγάλη κονσέρβα Παντζάρια
 ψωμάκια για χάμπουργκερ (στρογγυλά)
 1 κέτσαπ
Εκτέλεση:
1

Κόψτε την ντομάτα, το αγγούρι και το μαρούλι σε φέτες. Αφήστε τα στο πλάι.

2

Κόψτε το κρεμμύδι σε ροδέλες και τηγανίστε το μέχρι να ροδίσει.

3

Μαγειρέψτε τα μπιφτέκια, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

4

Βάλτε τα ψωμάκια στο γκριλ ή σε τοστιέρα και ψήστε τα ελαφρώς αν θέλετε αλείψτε τα με μαργαρίνη για περισσότερη γεύση.

Σερβίρισμα:
5

Κόψτε το ψωμάκι στην μέση και τοποθετήστε το μπιφτέκι στο κάτω μέρος, τη σάλτσα ντομάτας, τις ντομάτες, τα αγγούρια, τα μαρούλια και τα παντζάρια στην κορυφή.

Ingredients

Υλικά (για 1 μερίδα):
 1 συσκευασία «Μπιφτέκι Φυτικό Παραδοσιακό» ή «Μπιφτέκι Φυτικό Τύπου Κοτόπουλο» (FRY’S)
 1 μικρή ντομάτα
 4 φέτες αγγουριού
 1 φύλλο μαρούλι
 1 μικρό κρεμμύδι
 1 μεγάλη κονσέρβα Παντζάρια
 ψωμάκια για χάμπουργκερ (στρογγυλά)
 1 κέτσαπ

Directions

Εκτέλεση:
1

Κόψτε την ντομάτα, το αγγούρι και το μαρούλι σε φέτες. Αφήστε τα στο πλάι.

2

Κόψτε το κρεμμύδι σε ροδέλες και τηγανίστε το μέχρι να ροδίσει.

3

Μαγειρέψτε τα μπιφτέκια, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

4

Βάλτε τα ψωμάκια στο γκριλ ή σε τοστιέρα και ψήστε τα ελαφρώς αν θέλετε αλείψτε τα με μαργαρίνη για περισσότερη γεύση.

Σερβίρισμα:
5

Κόψτε το ψωμάκι στην μέση και τοποθετήστε το μπιφτέκι στο κάτω μέρος, τη σάλτσα ντομάτας, τις ντομάτες, τα αγγούρια, τα μαρούλια και τα παντζάρια στην κορυφή.

Μπιφτέκι “Ζουμερό”