Αλείφετε τις μελιτζάνες με λάδι, αλατοπιπερώνετε και τηγανίζετε στο τηγάνι για 4 - 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Στο μεταξύ, προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180oC.
Χρησιμοποιώντας ένα ταψί φούρνου 20 x 30 εκ., στρώστε στη βάση το ψιλοκομμένο σπανάκι σας.
Πάνω από το σπανάκι βάζετε 4 κομμάτια μελιτζάνας.
Τοποθετήστε πάνω σε κάθε μελιτζάνα 1 φιλέτο ψαριού και, στη συνέχεια, προσθέστε ένα κομμάτι ψημένης μελιτζάνας.
Για να φτιάξετε τη σάλτσα, τοποθετήστε το γάλα σόγιας και το ινδικό dhal σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε, ανακατεύοντας μέχρι να πήξει.
Περιχύνετε πάνω από την μελιτζάνα και ψήνετε για 25 - 30 λεπτά.
Ingredients
Directions
Αλείφετε τις μελιτζάνες με λάδι, αλατοπιπερώνετε και τηγανίζετε στο τηγάνι για 4 - 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Στο μεταξύ, προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180oC.
Χρησιμοποιώντας ένα ταψί φούρνου 20 x 30 εκ., στρώστε στη βάση το ψιλοκομμένο σπανάκι σας.
Πάνω από το σπανάκι βάζετε 4 κομμάτια μελιτζάνας.
Τοποθετήστε πάνω σε κάθε μελιτζάνα 1 φιλέτο ψαριού και, στη συνέχεια, προσθέστε ένα κομμάτι ψημένης μελιτζάνας.
Για να φτιάξετε τη σάλτσα, τοποθετήστε το γάλα σόγιας και το ινδικό dhal σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε, ανακατεύοντας μέχρι να πήξει.
Περιχύνετε πάνω από την μελιτζάνα και ψήνετε για 25 - 30 λεπτά.