Πλένουμε και καθαρίζουμε τη ρόκα.
Κόβουμε σε κύβους τα αχλάδια και μετά ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο σε ένα τηγάνι και βράζουμε στον ατμό τους κύβους αχλαδιού για περίπου 3 λεπτά.
Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με 2-3 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και αφήνουμε να καραμελώσουν για περίπου 2 λεπτά.
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το μέλι και το ξύδι, μετά προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι, αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.
Για την απόψυξη, βγάζουμε τα φιλέτα από τη συσκευασία και τα αφήνουμε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 3 ώρες ή στο ψυγείο για περίπου 6 ώρες. Πλένουμε για λίγο τον μπακαλιάρο με τρεχούμενο νερό, τον στεγνώνουμε με μια πετσέτα κουζίνας και τον πασπαλίζουμε σε λίγο αλεύρι.
Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε για λίγο τα φιλέτα μπακαλιάρου μέχρι να ροδίσουν από κάθε πλευρά.
Τοποθετούμε τη σαλάτα, το dressing και τα καραμελωμένα κυβάκια αχλαδιού σε ένα πιάτο και από πάνω προσθέτουμε τα ζεστά φιλέτα ψαριού.
Ingredients
Directions
Πλένουμε και καθαρίζουμε τη ρόκα.
Κόβουμε σε κύβους τα αχλάδια και μετά ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο σε ένα τηγάνι και βράζουμε στον ατμό τους κύβους αχλαδιού για περίπου 3 λεπτά.
Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με 2-3 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και αφήνουμε να καραμελώσουν για περίπου 2 λεπτά.
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το μέλι και το ξύδι, μετά προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι, αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.
Για την απόψυξη, βγάζουμε τα φιλέτα από τη συσκευασία και τα αφήνουμε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 3 ώρες ή στο ψυγείο για περίπου 6 ώρες. Πλένουμε για λίγο τον μπακαλιάρο με τρεχούμενο νερό, τον στεγνώνουμε με μια πετσέτα κουζίνας και τον πασπαλίζουμε σε λίγο αλεύρι.
Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε για λίγο τα φιλέτα μπακαλιάρου μέχρι να ροδίσουν από κάθε πλευρά.
Τοποθετούμε τη σαλάτα, το dressing και τα καραμελωμένα κυβάκια αχλαδιού σε ένα πιάτο και από πάνω προσθέτουμε τα ζεστά φιλέτα ψαριού.