loader image

Γιατί κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά;

Δεκ 7, 2021

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι κατεψυγμένες εκδοχές των φρέσκων φρούτων και λαχανικών μπορούν να είναι εξίσου ωφέλιμες και λαχταριστές, με αυτές των φρέσκων λαχανικών.

Η διατήρηση των φρούτων και των λαχανικών στην κατάψυξη έχει σαν αποτέλεσμα τη σχετικά μικρότερη απώλεια σε βιταμίνες και μεταλλικά άλατα συγκριτικά με τα φρέσκα λαχανικά όταν δεν καταναλώνονται μέσα σε λίγες μέρες μετά τη συγκομιδή τους.

Καθημερινά γίνεται προσπάθεια για την υψηλότερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων. Ως αποτέλεσμα να μπορεί ο καταναλωτής να γευτεί την ποιότητα των φυσικών επεξεργασμένων τροφών που διατηρούν τη γεύση και την θρεπτική αξία τους.

Οι εταιρίες Βio Ιnside, Natural Cool και Bio Berry προσφέρουν επιλεγμένα κατεψυγμένα τρόφιμα από ελεγχόμενη βιολογική γεωργία για έναν ισορροπημένο, δραστήριο τρόπο ζωής και ένα υγιεινό περιβάλλον. Τα προϊόντα καταψύχονται απαλά αμέσως μετά τη συγκομιδή. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθούν βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, καθώς και το τυπικό άρωμά τους για συνειδητή απόλαυση.

Για συνταγές με λαχανικά και φρούτα, πατήστε εδώ.


Προτεινόμενες συνταγές:

Κυρίως πιάτα:

  1. Γαλοπούλα με κάρυ & κους-κους
  2. Κρεμώδης Vegan Schnitzel
  3. Ριζότο με Γαρίδες και Λεμόνι
  4. Σολομός Ψητός με Μυρωδικά
  5. Κάρυ με σπανάκι και γαρίδες
  6. Λαχανάκια Βρυξελλών σε 3 παραλλαγές

Ροφήματα:

  1. Smoothie με Υπερφρούτα
  2. Smoothie Με Κατσικίσιο Γιαούρτι & Χυμό Ροδιού
  3. Smoothie Με Κατσικίσιο Κεφίρ & Φρούτα)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: