Βράζουμε σε αρκετό νερό (αλατισμένο) τις πένες.
Ταυτόχρονα τσιγαρίζουμε το σκόρδο και για 2 λεπτά το σολομό ή την πέστροφα, σβήνουμε με την βότκα, ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.
Όταν οι πένες είναι έτοιμες, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι που έχουμε την πέστροφα ή τον σολομό και ανακατεύουμε για λίγο, σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος αν θέλουμε.
5Σερβίρουμε ζεστό ή κρύο.
Ingredients
Directions
Βράζουμε σε αρκετό νερό (αλατισμένο) τις πένες.
Ταυτόχρονα τσιγαρίζουμε το σκόρδο και για 2 λεπτά το σολομό ή την πέστροφα, σβήνουμε με την βότκα, ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.
Όταν οι πένες είναι έτοιμες, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι που έχουμε την πέστροφα ή τον σολομό και ανακατεύουμε για λίγο, σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος αν θέλουμε.
5Σερβίρουμε ζεστό ή κρύο.