Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το λουκάνικο για 5 λεπτά περίπου.
Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αλάτι, το θυμάρι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε για να αναμειχθούν τα υλικά.
Ρίχνουμε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα από τη μια πλευρά μέχρι να πήξει και να ροδίσει.
Την αναποδογυρίζουμε με μια σπάτουλα και την τηγανίζουμε και από την άλλη πλευρά.
Τη σερβίρουμε ζεστή και την συνοδεύουμε με ζυμωτό ψωμί.
Για πιο ελαφριά εκδοχή, μπορούμε αφού έχουμε χτυπήσει τα αυγά με το σύρμα σε ένα μπολ, να προσθέσουμε και τα υπόλοιπα υλικά και να τοποθετήσουμε την ομελέτα μας σε ένα ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Για πιο πλούσια εκδοχή, μπορούμε να προσθέσουμε και λαχανικά.
Ingredients
Directions
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το λουκάνικο για 5 λεπτά περίπου.
Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αλάτι, το θυμάρι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε για να αναμειχθούν τα υλικά.
Ρίχνουμε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα από τη μια πλευρά μέχρι να πήξει και να ροδίσει.
Την αναποδογυρίζουμε με μια σπάτουλα και την τηγανίζουμε και από την άλλη πλευρά.
Τη σερβίρουμε ζεστή και την συνοδεύουμε με ζυμωτό ψωμί.
Για πιο ελαφριά εκδοχή, μπορούμε αφού έχουμε χτυπήσει τα αυγά με το σύρμα σε ένα μπολ, να προσθέσουμε και τα υπόλοιπα υλικά και να τοποθετήσουμε την ομελέτα μας σε ένα ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Για πιο πλούσια εκδοχή, μπορούμε να προσθέσουμε και λαχανικά.