Σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέτετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτετε τις λωρίδες Fry’s Chicken-Style Strips και ανακατεύετε συχνά μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέτετε τις 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι και μαγειρεύετε για 30 δευτερόλεπτα, ανακατεύοντας συνεχώς.
Προσθέτετε σταδιακά τον ζωμό, τη σάλτσα σόγιας, το χυμό λεμονιού και τον πελτέ ντομάτας, ενώ ανακατεύετε ταυτόχρονα.
Ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρρευστο και να αφρίσει.
Προσθέτετε τα μανιτάρια, το θυμάρι, το φασκόμηλο και αλάτι.
Μαγειρέψτε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μικρύνουν τα μανιτάρια σε μέγεθος.
Προσθέτετε τον χυμό πορτοκαλιού και σιγοβράζετε για 4 λεπτά ακόμα.
Προσθέτετε την κρέμα καρύδας, 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι, μαύρο πιπέρι και μαϊντανό και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για άλλα 5 λεπτά. Δοκιμάστε και προσαρμόστε το καρύκευμα εάν χρειάζεται.
Γαρνίρετε με περισσότερο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή noodles.
Ingredients
Directions
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέτετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτετε τις λωρίδες Fry’s Chicken-Style Strips και ανακατεύετε συχνά μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέτετε τις 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι και μαγειρεύετε για 30 δευτερόλεπτα, ανακατεύοντας συνεχώς.
Προσθέτετε σταδιακά τον ζωμό, τη σάλτσα σόγιας, το χυμό λεμονιού και τον πελτέ ντομάτας, ενώ ανακατεύετε ταυτόχρονα.
Ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρρευστο και να αφρίσει.
Προσθέτετε τα μανιτάρια, το θυμάρι, το φασκόμηλο και αλάτι.
Μαγειρέψτε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μικρύνουν τα μανιτάρια σε μέγεθος.
Προσθέτετε τον χυμό πορτοκαλιού και σιγοβράζετε για 4 λεπτά ακόμα.
Προσθέτετε την κρέμα καρύδας, 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι, μαύρο πιπέρι και μαϊντανό και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για άλλα 5 λεπτά. Δοκιμάστε και προσαρμόστε το καρύκευμα εάν χρειάζεται.
Γαρνίρετε με περισσότερο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή noodles.