loader image

Print Options:

Αγριόγλωσσα Ψητή

Αγριόγλωσσα Ψητή

Υλικά για 2 άτομα
 2 φιλέτα αγριόγλωσσα (Biosmart)
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Ελαιόλαδο
 Λεμόνι
 Ρίγανη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1

Μαρινάρουμε φιλέτα αγριόγλωσσας με το αλάτι, το πιπέι, την ρίγανη και το ελαιόλαδο.

2

Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200-220◦C για μισή ώρα περίπου.

3

Δεν τα αφήνουμε να ξεροψηθούν, για να μην χάσουν τα υγρά τους.

4

Σερβίρουμε με φρεσκοστυμμένο λεμόνι.